Oirschot U19 Kampioen!

Zondagmorgen 19 januari 2020 moest het gebeuren voor het badmintonteam van Oirschot U19. Vele seizoenen moest het team, dat al vele jaren samenspeelt, wachten op een kans om kampioen te worden. Maar dit seizoen stonden ze vanaf het begin bovenaan. Slechts 1x werd er thuis gelijk gespeeld tegen het team van Alouette uit Best. Alle andere wedstrijden werden winnend afgesloten.

En het kwam goed… Badmintonclub Bavel dat in Goirle in de sporthal hun thuiswedstrijd moest spelen, werd in een goede wedstrijd en behoorlijk wat Oirschottenaren op de tribune, met maar liefst 1-7(!) verslagen. Daardoor is het team van Oirschot U19 met nog 1 wedstrijd te spelen, nu al niet meer in te halen door naaste belager Alouette.

Uiteraard werd dit in de eigen sporthal De Kemmer op gepaste wijze gevierd. Knappe prestatie van het team Oirschot U19… PROFICIAT!

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Oirschot U19 Kampioen!

  1. Tanja Lieshout schreef:

    Super trots op dit team. Ze hebben een hele goeie wedstrijd gespeeld vandaag. De terechte winnaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *